Bereik kinderen

Voor kinderen van 4-5 jaar

Bobo

Bobo bestaat al 50 jaar en is er speciaal voor kleuters. Een authentiek en ijzersterk Nederland merk dat educatieve entertainment biedt. Met Bobo werken kinderen van 3 t/m 6 jaar aan de basis voor cijfers, letters, woorden, kleuren en vormen. Bobo sluit 100% aan bij wat kinderen leren en ontdekken in groep 1 en groep 2. Het vrolijke blauwe konijn neemt kleuters in zijn verhalen en vlogs mee op avontuur in de kleuterwereld. Alle mijlpalen die een rol spelen in het leven van een kleuter komen aan bod: school, sinterklaas, zwemles, leren fietsen en nog veel meer.
Voor kinderen van 6-8 jaar

Okki

Okki bestaat al meer dan 65 jaar en is één van de bekendste en oudste educatieve tijdschriftmerken van Nederland. Okki is het tijdschrift voor kinderen van 6 t/m 8 jaar die leren schrijven, lezen en rekenen in groep 3 en 4. Okki staat vol met puzzels, moppen, weetjes over dieren en de wereld, knutsel- en tekenopdrachten en leesverhalen. Okki wordt samen met leerkrachten ontwikkeld, hierdoor sluit het goed aan bij school. Het maandblad sluit naadloos aan op de belevingswereld van kinderen in groep 3 en 4. Okki blijft hun nieuwsgierigheid voeden en zo het leesplezier vergroten.

Voor kinderen van 7-12 jaar

Kidsweek

Kidsweek is de weekkrant voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, waarin het laatste nieuws uit binnen- en buitenland aan bod komt, afgewisseld met nieuws over dieren, sport, strips, prijsvragen, puzzels, moppen en nog veel meer. Binnen het abonnement is een wekelijkse nieuwsbrief voor ouders inbegrepen.
Naast de wekelijkse krant houden we kinderen dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws via onze website, kidsweek.nl en onze social media. 

Tarieven en specificaties

Kidsweek en Samsam hebben een hoog bereik in de doelgroep, een uitstekend imago en zeer trouwe en betrokken lezers. Kortom, de uitgelezen mogelijkheid om op een efficiënte wijze met uw doelgroep in contact te komen. Bovendien bieden onze ervaren account managers graag vrijblijvend advies om de boodschap op de beste en meest doeltreffende wijze op uw doelgroep af te stemmen.
Voor kinderen van 7-10 jaar

Wild van Freek

Wild van Freek is het tijdschrift voor alle jongens en meisjes in groep 4, 5 en 6 die gek zijn op wilde dieren en Freek Vonk. In het tijdschrift neemt Nederlands bekendste bioloog kinderen mee op avontuur! Ze liften mee in zijn rugzak naar onbereikbare plekken en staan oog in oog met de wilde dieren die hij tijdens zijn reizen tegenkomt. Het magazine geeft een uniek kijkje in het leven van Freek.

Voor kinderen van 9-13 jaar

National geographic junior

National Geographic Junior is hét merk voor avontuurlijke kinderen van 9-14 jaar en onderdeel van een krachtig internationaal merk. Met National Geopgraphic Junior leren kinderen de wereld op een adembenemende manier kennen. Ze maken kennis met wilde dieren, spectaculaire natuurverschijnselen, ruimte en wetenschap. Van bizarre raar maar waar weetjes tot spectaculaire fotografie van de wereld om ons heen: National Geographic Junior verwondert.

Contact

Nieuwsgierig wat wij voor jouw merk kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met een van onze adviseurs op.