Bereik ouders

Voor kinderen van 7-12 jaar

Kidsweek

Kidsweek is de weekkrant voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, waarin het laatste nieuws uit binnen- en buitenland aan bod komt, afgewisseld met nieuws over dieren, sport, strips, prijsvragen, puzzels, moppen en nog veel meer. Binnen het abonnement is een wekelijkse nieuwsbrief voor ouders inbegrepen. Naast de wekelijkse krant houden we kinderen dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws via onze website, kidsweek.nl en onze social media. 

met de krant

Kidsweek is een krant voor kinderen natuurlijk. Maar, menig ouder neemt wekelijks een kijkje in de krant. Daarom wordt met een advertentie in de krant zowel ouder als kind bereikt. 

in de nieuwsbrief

De wekelijkse nieuwsbrief van Kidsweek wordt gestuurd naar ruim 40.000 ouders van Kidsweek-abonnees. Deze nieuwsbrief staat vol met relevante content voor ouders, uittips en acties van Kidsweek.  

via social media

Via onze socials bereiken we maandelijks meer dan 250.000 unieke accounts. We delen unieke content voor ouders, uitjes voor gezinnen en leestips. 

Tarieven en specificaties

Kidsweek en Samsam hebben een hoog bereik in de doelgroep, een uitstekend imago en zeer trouwe en betrokken lezers. Kortom, de uitgelezen mogelijkheid om op een efficiënte wijze met uw doelgroep in contact te komen. Bovendien bieden onze ervaren account managers graag vrijblijvend advies om de boodschap op de beste en meest doeltreffende wijze op uw doelgroep af te stemmen.

Contact

Nieuwsgierig wat wij voor jouw merk kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met een van onze adviseurs op.