Bereik Scholen

Voor basisscholen

Kidsweek in de klas

Kidsweek is de weekkrant voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, waarin het laatste nieuws uit binnen- en buitenland aan bod komt, afgewisseld met nieuws over dieren, sport, strips, prijsvragen, puzzels, moppen en nog veel meer. Binnen het abonnement is een wekelijkse nieuwsbrief voor ouders inbegrepen.
Naast de wekelijkse krant houden we kinderen dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws via onze website, kidsweek.nl en onze social media. 

Voor basisscholen

Samsam Magazine

Samsam is een lesmethode die bestaat uit lessen burgerschap en het magazine. Kinderen leren met Samsam over verschillende culturen, landen, identiteitsvormen en duurzaamheid. Met de lesopdrachten leren ze vaardigheden zoals kritisch denken, verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen omgeving, verplaatsen in een ander, discussiëren en zoeken naar verbindingen.

Tarieven en specificaties

Kidsweek en Samsam hebben een hoog bereik in de doelgroep, een uitstekend imago en zeer trouwe en betrokken lezers. Kortom, de uitgelezen mogelijkheid om op een efficiënte wijze met uw doelgroep in contact te komen. Bovendien bieden onze ervaren account managers graag vrijblijvend advies om de boodschap op de beste en meest doeltreffende wijze op uw doelgroep af te stemmen.

Contact

Nieuwsgierig wat wij voor jouw merk kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met een van onze adviseurs op.