Gelukkig Nieuwschooljaar

Wat willen jullie kinderen en jongeren dit schooljaar vertellen? Weet je al welke campagnes er aan komen en ben je nog op zoek naar een plek waar je kinderen en jongeren kunt bereiken? Of ben je juist nog zoekende naar wat het juiste verhaal voor deze doelgroep is? Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat de beste aanpak is voor jouw doelstelling.

Bereik kinderen en jongeren doeltreffend

Effectief communiceren met kinderen en jongeren is een vak op zich. Kennis- en expertisecentrum Young & Connected is hier al meer dan 15 jaar in gespecialiseerd. Onze redacteuren en vormgevers vertellen dagelijks de ingewikkeldste verhalen op een aansluitende wijze. Onze marketeers weten hen te bereiken: thuis en in de klas. Mogen wij meedenken met jouw verhaal?

Custom Publishing

Jullie wensen, communicatiedoelstellingen én de vraag waarin kinderen en jongeren geïnteresseerd zijn, staan centraal om tot een plan op maat te komen. De uitkomst kan bijvoorbeeld zijn dat er een speciale krant, magazine, doeboek of digitaal product (app) ontwikkeld wordt.

Onderwijs

Onze onderwijsredactie maakt educatieve content en lessen op maat. Makkelijk te gebruiken in onze digitale les-omgeving of speciaal voor jullie een eigen ontwikkelde lesomgeving. De verspreiding en activatie kan makkelijk via ons netwerk.

Onderzoek

Je kunt ook bij ons terecht als je nog niet zeker weet wat je de doelgroep wilt vertellen of twijfelt over de manier waarop. Wij werken samen met Youngworks om de uitslagen van onderzoek
goed te verwerken in jullie marketingboodschap.