Uitgeverij Young & Connected, waar de bladen Kidsweek, 7Days en Samsam worden ontwikkeld, is op zoek naar ambassadeurs die onze lesmethodes bij basisscholen onder de aandacht willen brengen. Het gaat om een methode begrijpend lezen, mediawijsheid en om lesmateriaal voor burgerschap voor het primair onderwijs (Kidsweek en Samsam). Voor het Voortgezet Onderwijs gaat het om lesmateriaal voor begrijpend lezen en burgerschap (7Days). Ben jij enthousiast over onze lesmethodes? En heb jij een groot netwerk binnen de scholen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Als ambassadeur van Kidsweek in de Klas, 7Days en Samsam schakel je met de onderwijsredactie, maar ga je vooral zelfstandig te werk. Zo benader je scholen die interesse hebben getoond in (een van de) methodes van Young & Connected of leg je nieuwe contacten aan uit eigen netwerk. Je gaat bij deze scholen langs en probeert onze lesmethodes te verkopen. De eerste maand hou je contact met deze nieuwe scholen om te kijken hoe de lesmethode bevalt. Feedback en wensen uit de markt speel je door naar de onderwijsredactie.

Jij

• bent enthousiast over de bladen en lesmaterialen van Young & Connected en wilt je graag verdiepen in de achtergronden van de ontwikkeling van onze methodes
• hebt een netwerk binnen het PO en/of VO
• bent thuis in (een van de) vakgebieden waar Young & Connected actief is: Begrijpend lezen, mediawijsheid en/of burgerschap
• hebt kennis van de organisatie van het PO en/of VO, van de gangbare lesmethodes en actuele onderwijsontwikkelingen
• hebt bij voorkeur ervaring als docent in het PO en/of VO
• bent proactief en werkt zelfstandig
• bent een goede gesprekspartner voor leerkrachten en schoolbesturen
• weet mensen te enthousiasmeren/ overtuigen om met onze lesmethodes te werken

Young & Connected biedt

Een overeenkomst bij een dynamische organisatie en de kans om scholen kennis te laten maken met onze onderwijsconcepten. Je uren bepaal je zelf. Per verkocht abonnement ontvang je 20% van de omzet.

Over Young & Connected

Young & Connected B.V. is een multimediale uitgever van onder meer Kidsweek, 7Days & Samsam, met 36 enthousiaste en betrokken medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in content gericht op kinderen en jongeren, in de vorm van weekkranten, custom publishing uitgaven, websites, nieuwsbrieven, boeken, lesmateriaal, apps en events.
Het merk Kidsweek richt zich op de doelgroep kinderen van 6 t/m 12 jaar, Samsam op 8 t/m 12 jaar en het merk 7Days is voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Naast deze weekkranten biedt Young & Connected ook innovatieve en actuele lesmethodes aan op zo’n 3000 scholen middels haar merken Kidsweek in de Klas, Samsam en 7Days op School. Wekelijks worden er door de onderwijsredactie lessen Begrijpend Lezen, Burgerschap & Mediawijsheid bij Kidsweek en lessen Nederlands/begrijpend lezen bij 7Days ontwikkeld.
Uitgeverij Young & Connected B.V., is onderdeel van de Sijthoff Media Groep, waar o.a. ook Binnenlands Bestuur, Adformatie en AG Connect deel van uitmaken.

Reactie

Spreekt de uitdaging je aan? Mail je motivatiebrief en CV dan naar Femke Ruiter (Hoofd Onderwijs) via f.ruiter@yandc.nl onder vermelding van ‘vacature ambassadeur’. Voor vragen over de vacature kun je uiteraard ook contact opnemen via bovenstaand e-mailadres.