Vacature marketing assistent

Young &  Connected, uitgever van Kidsweek, 7Days en Samsam is op zoek naar een parttime marketing assistent. In deze afwisselende functie ondersteun je het marketingteam met verschillende administratieve en (online) marketingwerkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het online zetten van eigen en betaalde advertenties, nieuwsbrieven maken, flyers en advertenties laten opmaken door vormgevers. Maar denk ook aan het opstellen van samenwerkingsovereenkomsten met externe partijen en het bijhouden van de naleving hiervan. In deze functie werk je samen met de redactie, vormgeving, sales en externe partijen. 

Wat zoeken we?  

  • MBO-HBO werk- en denkniveau  
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een marketing of communicatie-omgeving. Ervaring bij een uitgeverij en/of met kinderen/jongeren doelgroep is een pre 
  • Je hebt ervaring met het briefen van vormgevers, dtp’ers of reclamebureaus 
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en hebt oog voor detail
  • Je houdt ervan om dingen te regelen en bent niet bang om mensen na te jagen 
  • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift 

Wat bieden we? 

  • Een team met enthousiaste en gedreven collega’s 
  • Een werkplek in het centrum van Amsterdam, in een van de nieuwste creatieve hotspots van de stad: Capital C 
  • Een marktconform salaris 
  • De functie is in overleg voor 20 uur per week 

In deze functie rapporteer je aan de Marketing Director en werk je samen in een team met 2 andere marketeers.   

Over Young & Connected 

Young & Connected B.V. (onderdeel van Sijthoff Media, waar o.a. ook Binnenlands Bestuur, Adformatie en AG Connect deel van uitmaken) is een multimediale uitgever van onder meer Kidsweek, 7Days en Samsam met 38 enthousiaste en betrokken medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in content gericht op kinderen en jongeren in de vorm van weekkranten,  custom publishing uitgaven, websites, nieuwsbrieven, boeken, lesmateriaal, apps en events. De merken Kidsweek en Samsam richt zich op de doelgroep kinderen van 6 t/m 12 jaar en het merk 7Days is voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Wekelijks lezen ruim 200.000 kinderen onze kranten en 175.000 unieke bezoekers komen maandelijks op onze websites. In het basisonderwijs is Young & Connected ook actief op 3000 basisscholen met een lesmethode begrijpend lezen, mediawijsheid en burgerschap voor kinderen in groep 4 t/m 8.    

Interesse? 

Stuur je cv en motivatie voor 1 maart naar marketing@yandc.nl tav Floor Denekamp