Young & Connected, uitgever van Kidsweek en Samsam is op zoek naar een stagiair op de redactie.

Vind jij het leuk om ingewikkelde onderwerpen eenvoudig uit te leggen? Heb jij talent voor het vinden van originele onderwerpen en invalshoeken? Kun je je inleven in de belevingswereld van kinderen en jongeren? Dan zoeken we jou! De redactie van Kidsweek heeft plaats voor een stagiair die mooie dingen wil maken voor zowel onze weekkranten als onze online platformen.

Werkzaamheden:

Tijdens deze stage schrijf je voor de kranten, maar ook voor de sites. Ook is er de mogelijkheid voor het maken van videocontent. Je brengt ideeën in en gaat er zelf mee aan de slag. Je draait volwaardig mee binnen de redactie van Kidsweek.

Profiel:

– Je hebt interesse in de doelgroep van Kidsweek (6-12 jaar)

– Je hebt affiniteit met nieuws en journalistiek

– Je volgt een studie aan één van de Scholen voor Journalistiek of doet een master Journalistiek

– Je bent communicatief en gemotiveerd

– Je toont zelf initiatief en komt met nieuwe ideeën

Over Young & Connected:

Young & Connected B.V. is een multimediale uitgever van onder meer Kidsweek en SamSam met 38 enthousiaste en betrokken medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in content gericht op kinderen en jongeren, in de vorm van weekkranten, custom publishing uitgaven, websites, nieuwsbrieven, boeken, lesmateriaal, apps en events. De merken Kidsweek en Samsam richt zich op de doelgroep kinderen van 6 tot 12 jaar. Wekelijks lezen ruim 200.000 kinderen onze kranten en 175.000 unieke bezoekers komen maandelijks op onze website. In het basisonderwijs is Young & Connected ook actief op 3000 basisscholen met een lesmethode begrijpend lezen, mediawijsheid en burgerschap voor kinderen in groep 4 t/m 8.  Young & Connected is onderdeel van de Sijthoff Media Groep, waar o.a. ook Binnenlands Bestuur, Adformatie en AG Connect deel van uitmaken.

Solliciteren:

Stuur je cv en motivatie naar Nathalie Strijker, Nathalie.Strijker@kidsweek.nl